torsdag 28 juni 2018

När stjärnorna står rätt


När stjärnorna står rätt och allting bara stämmer, att få uppleva den känslan och känna tårarna rinna. Äntligen! Det löser sig, det blir något bra!

När stjärnorna står rätt hittar vi ett hus att hyra på en liten ö, med broförbindelse till en större ö, som i sin tur har broförbindelse med fastlandet. Ett hus som är tre gånger så stort som vår lägenhet. Ett vitt hus i skärgården, nära mina föräldrars sommarställe. Hyresvärdsparet känns riktigt goa och bjuder på sill.

När stjärnorna står rätt hittar M ett jobb som han söker och får tre timmar senare. Arbetsplatsen ligger en kvart med cykel från vår framtida bostad. Trafikplaneraren är trevlig och kan verkligen tjôta, så som man förväntas här.

Alla hälsar när jag går runt i grannbyn, där jag och G är just nu och hälsar på mina föräldrar. Vresrosorna och älggräset blommar. Ibland blåser det upp lite grann men det mojnar också, och huset ska målas om innan vi flyttar in.

Jag tror att det blir bra det här! Jag ser fram emot detta! Livet alltså, vad det kan bjuda på när stjärnorna står rätt!

5 kommentarer:

 1. Grattis! Vad roligt och framförallt, vilken lättnad att äntligen veta vart ni är på väg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lisa! Jo det är faktiskt en oerhörd lättnad!

   Radera
 2. Gratulerar så mycket - vilket fint ställe det verkar vara! Ibland bara löser sig allt till det bästa :)!
  Ha en härlig sommar ��!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Jo, det känns helt fantastiskt hittills - även om vi inte flyttat in än. :)

   Radera
 3. Hälsningar Annika F skulle det vara också på förra inlägget (och en solros i stället för ??)...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...