måndag 5 december 2016

Första klädutrensningen


Innan lillkotten föddes fick vi ganska, eller rättare sagt väldigt, mycket bebiskläder av folk. Främst av en vän i Göteborg och av våra föräldrar och syskon. Det mesta begagnat. Vi gick även på loppis någon gång och köpte på oss lite. Jag hade fått för mig att det skulle bli så himlans dyrt annars. Sedan kunde jag såklart inte dra mig från att köpa några fina nya dyrkläder heller. Det är ju ändå vårt första barn!

Nu, drygt tre månader efter födseln behövdes en utrensning göras. Lådan med bodys var liksom full och det kändes meningslöst att trycka i ännu fler bodys av större storlek utan att först rensa ut det allra minsta. Några kläder i storlek 44, som vi fick låna av en kollega till mig, har han inte kunnat ha sedan vi kom hem från sjukhuset! Storlek 50 blev också för litet, plötsligt. Så nu satsar vi allt på storlek 56 och snart 62.

Det jag vill säga är att det känns häftigt att han vuxit så mycket redan att vissa plagg måste rensas ut. Ibland känns det nämligen som om han kommer vara spädbarn för alltid, men det är ju bara att inse att så inte är fallet. Det går framåt, och det känns bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...