fredag 14 april 2017

Semester från semestern

Morgondis över Matalascañas

Så tog vi semester från semestern i några dagar. Vi packade allt vi trodde att vi skulle behöva och begav oss till huset på stranden, en enplansvilla från 70-talet med en palm framför och rosmarinbuske, hibiskus, rosor och kaktusar i rabatterna. Och grodor som varje kväll stämmer upp i kvällssång, allihop tillsammans. Kvack, kvack, kvack i en evighet tills vi somnar.

Första dagen - sommarvärme, andra dagen - vinterkyla, tredje dagen, idag, åker vi hem till byn igen.

Vi har blivit förkylda alla tre. G hostar som en gammal gubbe, M snorar och jag har ont i halsen. Det kanske inte är så konstigt egentligen. G har aldrig varit förkyld eller sjuk tidigare, men så har vi ju också levt lite för oss själva där hemma. Nu har det blivit extremt många kindpussar och kramar på kort tid och då sprids väl virusen och bakterierna, kan jag tänka mig.

Vi har haft det bra här på stranden i alla fall. Vi har ätit glass, jag har promenerat i vattenbrynet, vi har ätit lunch på restaurang: en bra och en dålig. Vi har fått besök av Gs farbror med fru och barn. Vi har promenerat och promenerat och promenerat. Jag har träningsvärk i låren.

Men nu ska vi åka tillbaka. Jag ska ta farväl av havet och gå upp till huset och städa. Hoppas att G fortsätter sova i vagnen en stund!

2 kommentarer:

 1. Vi är också febriga och förkylda här hemma i snön. Krya på er <3 (btw SKAM:s nya säsong har släppts nu, det är SANA!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snö!!! Fy!

   Sana! Gött!

   Hopoas ni mår bättre nu, det gör vi.

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...